Eerste dagen groep 4-5-6

Afgelopen maandag zijn we met bonzend hart weer begonnen. Ook de juf vond het weer spannend om te beginnen, maar wat was ze blij om iedereen weer te zien! Natuurlijk zijn we begonnen met het vertellen over de vakantie en we hebben zelfs een mooie tekening gemaakt over het allerleukste wat we op vakantie gedaan hebben! 

Ook zijn we deze week alweer rustig aan begonnen met het werken in onze gloednieuwe boekjes. Wat zagen ze er nog nieuw uit en wat kregen we veel nieuwe boekjes. 

We hebben al een start gemaakt met nieuwe afspraken in de klas. Deze moeten we nog afmaken, die zullen dan in de klas komen te hangen. 

De gym is zelfs al begonnen. De kinderen van groep 4-5-6 hebben gym op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Zij mogen de gymspullen in een tas meenemen(gymbroek, gymshirt en gymschoenen). Deze week hebben we al laten zien dat we kunnen schommelen, ring zwaaien en springen op de springplank. Deze groep heeft zelfs laten zien dat zij met z'n allen op een dikke mat kunnen zitten die op twee kasten balanceert! 

De eerste week zit er alweer bijna op. Voor de foto's van onze eerste week, zie het fotoalbum.

De belangrijkste dingen die je over onze klas moet weten, komen of in de eerste nieuwsbrief of plaats ik op de website. 

Terug naar overzicht
Groep 4/5/6

Hulpjes

Zoals jullie de laatste weken wel gemerkt zullen hebben ...

Meerdere groepen

Bezoek corsotent

Vanmorgen hebben alle groepen een bezoek gebracht aan de ...

Meerdere groepen

Tot maandag!

De juffen en de meester zijn deze week vol ...